Neteja professional de confiança

Oferim qualitat, seguretat i garantia - Neteges Penedes SL

A Neteges Penedes SL ens dediquem de forma exclusiva a la neteja i manteniment de qualsevol tipus de negoci. Comptem amb més de 30 anys d'experiència al sector, arribant a convertir-nos en un gran referent a nivell local i oferint els nostres serveis a tot tipus d'empreses de l'àmbit públic i privat.

Serveis que oferim

Atorguem una gran importància a oferir als nostres clients una bona relació qualitat-preu en tots els nostres serveis de neteja. Oferim un ampli ventall de serveis relacionats amb la neteja, la cura i el manteniment, ja sigui de vidres, perfileria d'alumini, desinfecció, neteja en altures...

Distribuïdors Oficials d'Avatar

Avatar és una solució 100% Ecofriendly que desinfecta bacteris de qualsevol material i superfície. Som distribuïdors i venedors d'aquestes màquines per la qual cosa instal·lem aquestes màquines en qualsevol negoci per a la utilització de l'Ozó 3 amb totes les garanties i manteniment adequat.

Demana pressupost sense cap mena de compromís!

La nostra flota de vehicles

Comptem amb una àmplia flota de vehicles per poder traslladar-nos a la zona on treballem. Principalment ens movem per les zones de ALT PENEDES - BAIX PENEDES i GARRAF, però estem ampliant el nostre territori movent-nos per qualsevol zona de la nostra província.

Finançat per la Unió Europea – Next Generation EU