Els nostres serveis de neteja, cura i manteniment

A Neteges Penedes SL fa més de 30 anys que oferim els nostres serveis de neteja, manteniment i cura a tot tipus d'empresa (públiques i privades). 

Atorguem una gran importància a la satisfacció del client i, per això, disposem de les eines més demandades del mercat per oferir la millor relació qualitat-preu en tots els nostres serveis de neteja.

Neteja, cura i manteniment

Oferim tot tipus de serveis relacionats amb la neteja, la cura i el manteniment de qualsevol tipus d'institució, pública o privada, així com domicilis i jardins de particulars o institucions públiques.

A més, oferim serveis individualitzats de neteja especial ja sigui de vidres, perfileries d'alumini i/o persianes d'empreses, restaurants... (exceptuant les persianes a domicilis de particulars). 

Tenim productes especials de neteja, tant per a la utilització en la pròpia neteja com en la venda a particulars i professionals. Comptem amb un ampli catàleg de productes totalment especialitzats i concrets exclusius de la nostra pròpia empresa, Neteges Penedes.

Un sistema únic de neteja i desinfecció

Som distribuïdors oficials i venedors d'un sistema únic per a neteja amb Ozó 3. Aquest sistema únic és la màquina Avatar, un mètode exclusiu de subministrament i transformació de l'aigua corrent a Ozó 3. 

Aquesta màquina serveix per a la neteja general dels establiments i domicilis particulars que així ho requereixin. Amb Avatar podràs: 

  • Desinfectar 
  • Descontamina i purifica  
  • Neta i suavitza Estalvia energia i protegeix el medi ambient 
  • Consum de forma intel·ligent i reduït 
Un nou model que elimina fins al 90% de químics en el teu negoci.

Demana pressupost sense cap compromís!

Si esteu interessats en algun dels nostres serveis i productes de neteja o en les màquines Avatar, no dubteu a sol·licitar-nos informació i pressupost sense cap tipus de compromís. Estarem encantats d'ajudar-vos i facilitar-vos tota la informació que necessiteu.