Cuidem instal·lacions amb la neteja i cura professional

A Neteges Penedes SL ens dediquem de forma exclusiva a la neteja i manteniment de qualsevol tipus de negoci. 

Comptem amb més de 30 anys d'experiència al sector, arribant a convertir-nos en un gran referent a nivell local i havent ofert els nostres serveis a tot tipus d'empreses: 

  • Àmbit privat com Fàbriques, Oficines, Domicilis, Particulars, Magatzems... 
  • I Empreses de l'àmbit públic com escoles, guarderies, hospitals, centres mèdics...

Per lliurar serveis òptims i de qualitat als nostres clients, disposem d´una flota exclusiva de professionals dedicats a la neteja de vidres especialitzats en la neteja en alçades amb camió elevador. Camió elevador homologat i certificat per complir amb les actuals normatives de Prevenció de Riscos Laborals i complir les normatives de seguretat per protegir tots els nostres treballadors i prevenir de qualsevol risc possible. 

Quan el client ho requereix, fem servir Ozó 3 per a la correcta neteja i desinfecció. Amb això, podem netejar i abrillantar. A més, l'Ozó 3 actua com a desinfectant, fungicida, viricida i bactericida aguantant més de 6 hores els seus efectes.

Compromesos amb el medi ambient

També oferim serveis de neteja exterior de grans dipòsits inoxidables a sectors com el vitivinícola o alimentació en general. 

Per descomptat, sense utilitzar productes químics i abrasius, ja que som conscients de la importància del medi ambient. Estem totalment compromesos i, per això, intentem fer servir productes que continguin el mínim en substàncies químiques i contaminants.

Distribuïdors i venedors d'Avatar: Neteja i cura professional

Els nostres anys d'experiència avalen la qualitat dels nostres serveis i gràcies a això hem pogut continuar creixent i descobrint productes totalment innovadors per comptar amb productes sostenibles i ampliar el nostre catàleg de productes. 

Això és el cas de les màquines Avatar, una solució 100% Ecofriendly que desinfecta bacteris de qualsevol material i superfície. Som distribuïdors i venedors d'aquestes màquines per la qual cosa instal·lem aquestes màquines en qualsevol negoci per a la utilització de l'Ozó 3 amb totes les garanties i manteniment adequat.